onze diensten

Ontdek ons rijke aanbod

Film Productie

Onze filmproductie biedt uitgebreide ondersteuning van script tot scherm. Met een toegewijd team van professionals uit de branche beheren we nauwgezet elk aspect van het filmproces, zodat een naadloze uitvoering en uitzonderlijke resultaten gegarandeerd zijn.

Bedrijfsvideo's

Onze bedrijfsvideo levert op maat gemaakte oplossingen voor het vertellen van visuele verhalen die zijn ontworpen om de boodschap van uw merk te versterken en uw publiek effectief te betrekken. Verhoog je merk met boeiende bedrijfsvideo’s die een blijvende indruk achterlaten.

Huwelijks- en evenementenvideo's

Onze videodienst voor bruiloften en evenementen legt de magie van jullie speciale dag vast met elegantie en kunstzinnigheid. Van intieme ceremonies tot grote feesten, wij zijn gespecialiseerd in het maken van tijdloze aandenkens die elk kostbaar moment bewaren.

Animatie

Onze animatieservice brengt verhalen tot leven met pakkende beelden en grenzeloze verbeelding. Van 2D- en 3D-animatie tot motion graphics en character design, we bieden een volledig spectrum aan creatieve oplossingen om aan de behoeften van je project te voldoen.

Live Streaming

Onze livestreamingdienst biedt realtime connectiviteit en betrokkenheid voor uw evenementen, vergaderingen en uitzendingen. Met naadloze technologie en professionele expertise brengen we uw inhoud direct naar uw publiek, ongeacht locatie of apparaat.

Drone video's

Onze drone-videoservice biedt adembenemende perspectieven vanuit de lucht om je visuele verhaal te verbeteren. Met behulp van geavanceerde dronetechnologie en ervaren piloten leggen we verbluffende beelden vast vanaf unieke uitkijkpunten, waardoor je een dynamisch beeld krijgt van landschappen, evenementen en meer.

Sociale media content

Onze social media content service levert strategisch en boeiend materiaal om uw publiek te boeien op verschillende platforms. Van in het oog springende visuals tot overtuigende teksten, we stemmen elk stuk content af op uw merkidentiteit en marketingdoelstellingen.

Onze werkfasen

verwijst naar de processen en stappen die we volgen bij het uitvoeren van ons werk. Dit omvat de methoden, richtlijnen en protocollen die we gebruiken om taken uit te voeren, projecten te beheren en doelstellingen te bereiken. Het gaat vaak om planning, uitvoering, controle en evaluatie om ervoor te zorgen dat het werk efficiënt en effectief wordt geleverd.

Pre-productie

Bij deze service wordt elk aspect van het project zorgvuldig gepland voordat de eigenlijke productie begint. Dit omvat scriptontwikkeling, storyboarding, budgettering, planning, casting, locatiescouting, setontwerp, kostuumontwerp en meer.

productie

Productie is de fase in de creatie van een project waarin de geplande elementen uit de preproductie tot leven worden gebracht. Deze dienst omvat het daadwerkelijk filmen, opnemen of ontwikkelen van het project volgens het vastgestelde plan.

post productie

Onze postproductieservice legt met precisie en creativiteit de laatste hand aan je audiovisuele projecten. Van montage en color grading tot geluidsontwerp en visuele effecten, we zorgen ervoor dat elk detail tot in de perfectie wordt gepolijst.

afleveren

Hoogtepunt van de plannings- en productiefasen en zijn wat klanten uiteindelijk ontvangen als resultaat van het project. Ze worden meestal beschreven en overeengekomen in de projectscope of het contract en dienen als maatstaf voor het meten van vooruitgang en succes.

Feedback van onze klanten

Sabri Chebil
Sabri Chebil
09/03/2024
Steeds tevreden over het werk van RS Production, heel professioneel. Daarom werken we ondertussen al 10 jaar samen. Zeker een aanrader!
Nadia Oubakki
Nadia Oubakki
08/03/2024
RS Production has an amazing experienced team with the know how where the lens has no secret. They capture your highlights on camera and recast them into sparkling moments. Whether it’s a marriage or a business occasion. I can’t imagine that any other production house can overtop them. RS Production has the qualities to transform your story and let the images speak. Where many production houses their chapter ends, that of RS Production starts. Once you have seen their work, you won’t want to write your story with anyone else.
Rafik Bobo
Rafik Bobo
08/03/2024
Professional and amazing team with a very creative eye. Love how my project came to life with just a little idea!
Mikail Ozcan (Mike ozc)
Mikail Ozcan (Mike ozc)
17/08/2022
Heel onze trouw FEEST gedaan met deze man ! Top ervaring super sympathiek en vooral KWALITEIT KWALITEIT KWALITEIT ! Echte aanrader geen twijfels aan mogelijk ! ✌😁
Malik Hanov
Malik Hanov
16/02/2022
Dit bedrijf als cadeau ingehuurd voor een vriend zijn trouw. Ik moet zeggen dat de service en communicatie zeer aangenaam was. Ook terplaarse waren ze zeer vriendelijk en hebben ons goed ingelicht wat het plan was van hoe ze het wilde aanpakken. Verschillende locaties als optie gekregen voor de foto’s/videos te kunnen maken voor de trouw waar we in konden kiezen. Na een aantal weken de video en foto’s gekregen en ik moet zeggen dat ik zeer onder de indruk was van deze foto’s en de video in het park (gekozen locatie voor de trouw). Zeker een dikke aanrader voor wie dit leest en wie er in geïnteresseerd is.
Christo Music
Christo Music
16/02/2022
België mag blij zijn met deze ervaren talentvolle productie. Zo vind je er geen 2 in belgië. Levert ongeziene topkwaliteit. Voel me vereerd om met hem te mogen samen werken. Niet twijfelen… gewoon rechstreeks contact opnemen en je zal er geen spijt van hebben😍🔥
iliasse BB
iliasse BB
16/02/2022
Rs Production es una producción talentosa. No encontrarás 2 como este en Bélgica. Ofrece una calidad superior invisible y cumple su promesa. Me siento honrado de poder trabajar con él. No lo dudes... contáctanos directamente y no te arrepentirás. 🤙👉🎬📸🎥👈🤙
Raf Vervoort
Raf Vervoort
16/02/2022
Nice teams 👌
Merken die ons vertrouwen
atlantis-the-palm-atlantis-dubai-rewards

TEVREDEN KLANTEN

2,400

tevreden klanten

140

winning awards

3,200

Projecten voltooid

120

film categories

Your dreams, our lens, your story, our creation

e-mail
Telefoon
Volg ons op instagram

FAQ

Meest gestelde vragen en antwoorden

De doorlooptijd voor het voltooien van een video kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van het project, de duur van de opnames, en de hoeveelheid bewerking die nodig is. Over het algemeen streven we ernaar om een realistische en haalbare deadline met u af te spreken tijdens de planning van het project. Dit stelt ons in staat om u een nauwkeurigere schatting te geven van wanneer u de voltooide video kunt verwachten

We hanteren verschillende betalingsmethoden om het voor onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Meestal vragen we een aanbetaling vooraf om het project te starten, gevolgd door de resterende betaling bij oplevering van de voltooide video. Voor bruiloften verzoeken wij vriendelijk om het resterende bedrag op de dag van het evenement te voldoen. We accepteren betalingen via bankoverschrijving, creditcard of contant geld, afhankelijk van uw voorkeur. Gedetailleerde betalingsinformatie zal worden verstrekt bij het opstellen van het contract voor uw project

Ons beleid met betrekking tot annuleringen en restituties is dat wij bij annulering helaas geen terugbetaling kunnen bieden. We vragen om uw begrip voor deze regeling, aangezien het annuleren van een boeking ons mogelijk inkomstenverlies kan opleveren, vooral als de annulering laat wordt gemeld. We raden aan om de annuleringsvoorwaarden zorgvuldig te overwegen voordat u een definitieve beslissing neemt.

Ja, wij bieden de mogelijkheid tot nabewerking of correcties na de levering van de definitieve video. Dit doen wij maximum 2x. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat onze klanten volledig tevreden zijn met het eindproduct en staan open voor eventuele aanpassingen of correcties die nodig zijn om aan hun verwachtingen te voldoen. Neem gerust contact met ons op om uw specifieke behoeften te bespreken.

Absoluut, wij bieden zeker hulp bij het plannen van de opnames. Ons ervaren team staat klaar om u te begeleiden bij het plannen van alle aspecten van uw opname, waaronder het selecteren van geschikte locaties, het bepalen van de beste timing en het opstellen van een gedetailleerd opnameplan. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat uw opnameproces soepel verloopt en dat we uw visie op de best mogelijke manier realiseren.

Onze uiteindelijke video wordt geleverd op een USB-stick, zodat u een fysieke kopie van uw video hebt voor gemakkelijke toegang en opslag. Daarnaast bieden wij ook de optie om de volledige video te uploaden naar YouTube met een privélink, waardoor alleen u en degenen met wie u de link deelt toegang hebben tot de video. Deze aanpak stelt u in staat om de video veilig en gemakkelijk te delen met uw familie en vrienden, terwijl u tegelijkertijd controle behoudt over wie de video kan bekijken.