ons werk

Onze excellente creativiteit in actie

“Dubai”
"Celebbi fashion"
"CarMotive"
"Conrad Towers in Abu Dhabi"
“BTS The Misfits”
"Civil Defense Abu Dhabi"
"Fashion Video"
"Car Detailing"
“Music Video Clip”
"Stunt reel"
"BMW M5"

onze huwelijkscollectie

"A Love Story Captured"
"Preparing for Forever in Every Frame"
"A Cinematic Overture to Forever"
"Endless Promises: A Love Tale Unveiled"

Your dreams, our lens, your story, our creation

e-mail
telefoon
volg ons op instagram

FAQ

Meest gestelde vragen en antwoorden

De doorlooptijd voor het voltooien van een video kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van het project, de duur van de opnames, en de hoeveelheid bewerking die nodig is. Over het algemeen streven we ernaar om een realistische en haalbare deadline met u af te spreken tijdens de planning van het project. Dit stelt ons in staat om u een nauwkeurigere schatting te geven van wanneer u de voltooide video kunt verwachten

We hanteren verschillende betalingsmethoden om het voor onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Meestal vragen we een aanbetaling vooraf om het project te starten, gevolgd door de resterende betaling bij oplevering van de voltooide video. Voor bruiloften verzoeken wij vriendelijk om het resterende bedrag op de dag van het evenement te voldoen. We accepteren betalingen via bankoverschrijving, creditcard of contant geld, afhankelijk van uw voorkeur. Gedetailleerde betalingsinformatie zal worden verstrekt bij het opstellen van het contract voor uw project

Ons beleid met betrekking tot annuleringen en restituties is dat wij bij annulering helaas geen terugbetaling kunnen bieden. We vragen om uw begrip voor deze regeling, aangezien het annuleren van een boeking ons mogelijk inkomstenverlies kan opleveren, vooral als de annulering laat wordt gemeld. We raden aan om de annuleringsvoorwaarden zorgvuldig te overwegen voordat u een definitieve beslissing neemt.

Ja, wij bieden de mogelijkheid tot nabewerking of correcties na de levering van de definitieve video. Dit doen wij maximum 2x. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat onze klanten volledig tevreden zijn met het eindproduct en staan open voor eventuele aanpassingen of correcties die nodig zijn om aan hun verwachtingen te voldoen. Neem gerust contact met ons op om uw specifieke behoeften te bespreken.

Absoluut, wij bieden zeker hulp bij het plannen van de opnames. Ons ervaren team staat klaar om u te begeleiden bij het plannen van alle aspecten van uw opname, waaronder het selecteren van geschikte locaties, het bepalen van de beste timing en het opstellen van een gedetailleerd opnameplan. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat uw opnameproces soepel verloopt en dat we uw visie op de best mogelijke manier realiseren.

Onze uiteindelijke video wordt geleverd op een USB-stick, zodat u een fysieke kopie van uw video hebt voor gemakkelijke toegang en opslag. Daarnaast bieden wij ook de optie om de volledige video te uploaden naar YouTube met een privélink, waardoor alleen u en degenen met wie u de link deelt toegang hebben tot de video. Deze aanpak stelt u in staat om de video veilig en gemakkelijk te delen met uw familie en vrienden, terwijl u tegelijkertijd controle behoudt over wie de video kan bekijken.