over ons

wie zijn wij?

WIJ ZIJN EEN GERENOMMEERDE FILMSTUDIO DIE ZICH TOELEGT OP HET CREËREN VAN UITZONDERLIJKE MEESTERWERKEN

welkom bij RS Production

Welkom bij ons videoproductie bedrijf, waar we uitblinken in het verwezenlijken van het schijnbaar onmogelijke.

Als veelzijdige videomakers zijn we gepassioneerd over het vormgeven van diverse verhalen, van intieme bruiloften tot grootschalige evenementen, en zelfs het creëren van indrukwekkende Hollywood-producties.

Met een toegewijd team van creatieve professionals streven we ernaar om elke video te doordrenken met kwaliteit, betekenis en emotionele impact.

Onze missie is om uw visie tot leven te brengen en uw verhaal te vertellen op een manier die blijft hangen in de hoofden en harten van uw publiek.

Ontdek hoe wij uw projecten kunnen transformeren tot meeslepende visuele ervaringen die opvallen in de digitale wereld. Welkom bij ons, waar het onmogelijke slechts het begin is van onze creatieve reis.

16+

Years of experience​

140

winning awards

3,200

Project complate

ONZE REIS

We ontmoeten voortdurend bedrijfseigenaren en weten hoe ze worstelen met hun marketing, processen, communicatie en andere zaken die hen ervan weerhouden hun bedrijf te laten groeien. Door het implementeren van onze effectieve video-oplossingen en videomarketingstrategieën hebben we al veel bedrijven kunnen helpen groeien en de concurrentie voor te blijven.

wat we doen

Simpelweg helpen we je om je verhaal te vertellen, wat het ook mag zijn en dat doen we al sinds 2008. We begrijpen dat niet alle videoprojecten hetzelfde zijn, dus we begeleiden je enthousiast door elke stap van het productieproces om je de best mogelijke ervaring te geven. Het begint allemaal met luisteren naar wat je nodig hebt en het vertalen van die behoeften in een concept dat jouw video het beste tot leven brengt.

ons werk

Video is tegenwoordig een cruciaal onderdeel van bedrijfs- en industriële marketing, communicatie en training. We maken video’s van hoge kwaliteit met geavanceerde apparatuur en interne faciliteiten, en specialisten voor elk aspect van het creatieve en technische proces.

MAAK KENNIS MET ONS PROFESSIONELE TEAM

Ramazan Mutiev

CEO RS Production Producer, Director, Editor & Cinematographer

Vakhid

Partner & Lead Investor
RAfik bobo

action director,
Stunt Performer- coordinator &
Fight choreographer
Naamloos-1

Redouan Lachkar

cinematographer (DOP) editor - drone operator & first ad


DSC05101-2

jeffrey

videographer & editor

Ilias

Cinematographer

Your dreams, our lens, your story, our creation

e-mail
telefoon
volg ons op instagram

FAQ

Meest gestelde vragen en antwoorden

De doorlooptijd voor het voltooien van een video kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van het project, de duur van de opnames, en de hoeveelheid bewerking die nodig is. Over het algemeen streven we ernaar om een realistische en haalbare deadline met u af te spreken tijdens de planning van het project. Dit stelt ons in staat om u een nauwkeurigere schatting te geven van wanneer u de voltooide video kunt verwachten

We hanteren verschillende betalingsmethoden om het voor onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Meestal vragen we een aanbetaling vooraf om het project te starten, gevolgd door de resterende betaling bij oplevering van de voltooide video. Voor bruiloften verzoeken wij vriendelijk om het resterende bedrag op de dag van het evenement te voldoen. We accepteren betalingen via bankoverschrijving, creditcard of contant geld, afhankelijk van uw voorkeur. Gedetailleerde betalingsinformatie zal worden verstrekt bij het opstellen van het contract voor uw project

Ons beleid met betrekking tot annuleringen en restituties is dat wij bij annulering helaas geen terugbetaling kunnen bieden. We vragen om uw begrip voor deze regeling, aangezien het annuleren van een boeking ons mogelijk inkomstenverlies kan opleveren, vooral als de annulering laat wordt gemeld. We raden aan om de annuleringsvoorwaarden zorgvuldig te overwegen voordat u een definitieve beslissing neemt.

Ja, wij bieden de mogelijkheid tot nabewerking of correcties na de levering van de definitieve video. Dit doen wij maximum 2x. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat onze klanten volledig tevreden zijn met het eindproduct en staan open voor eventuele aanpassingen of correcties die nodig zijn om aan hun verwachtingen te voldoen. Neem gerust contact met ons op om uw specifieke behoeften te bespreken.

Absoluut, wij bieden zeker hulp bij het plannen van de opnames. Ons ervaren team staat klaar om u te begeleiden bij het plannen van alle aspecten van uw opname, waaronder het selecteren van geschikte locaties, het bepalen van de beste timing en het opstellen van een gedetailleerd opnameplan. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat uw opnameproces soepel verloopt en dat we uw visie op de best mogelijke manier realiseren.

Onze uiteindelijke video wordt geleverd op een USB-stick, zodat u een fysieke kopie van uw video hebt voor gemakkelijke toegang en opslag. Daarnaast bieden wij ook de optie om de volledige video te uploaden naar YouTube met een privélink, waardoor alleen u en degenen met wie u de link deelt toegang hebben tot de video. Deze aanpak stelt u in staat om de video veilig en gemakkelijk te delen met uw familie en vrienden, terwijl u tegelijkertijd controle behoudt over wie de video kan bekijken.